040 559 366

Cesta Cirila Tavčarja 1B, Jesenice

Nakup hiše, stanovanja ali poslovnih prostorov je za večino Slovencev enkraten življenjski dogodek. Čeprav se nakupa veselite, je zelo pomembno skrbno izbrati nepremičnino in dobro razmisliti vse podrobnosti nakupa. 

Če odločitev ni bila dovolj skrbno premišljena, boste morda v naslednjih letih velikokrat slabe volje, če ne omenjamo hudih finančnih posledic. 

Pogosto je ena od nepremišljenih ali napačnih odločitev kupcev nepremičnin tudi slaba izbira nepremičninske agencije, zato zaupajte to nalogo strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami in odličnim posluhom za stranke. 

Dober nepremičninski agent svojo stranko zanesljivo, varno in v skladu z zakoni vodi skozi celoten projekt od najboljše izbire pa vse do zaključenega nakupa nepremičnine.

Kot številne naše stranke, tudi vi zagotovo ne boste obžalovali odločitve za sodelovanje z nami. Smo nepremičninska agencija z 10 letno tradicijo in izkušnjami, odličnim poznavanjem nepremičninskega trga in s strokovno usposobljenimi sodelavci, ki za vsakogar najdejo prav tisto, kar tisti hip potrebuje.

Pokličite nas in uresničite svoje dolgoletne sanje o lastnem domu ali poslovnem prostoru!